Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Na nomináciu do „repre“ nestačilo ani päť núl

Ľuboš Hajdúch sa po návrate z reprezentačného zrazu akoby znova dostával do výbornej formy. V dvoch posledných corgoňligových kolách si udržal čisté konto a na konte tak má už 5 vychytaných núl. Napriek tejto skutočnosti sa jeho meno neobjavilo v nomináci

- Vráťme sa ešte k dvojzápasu s Francúzskom. Odchytali ste polčas zápasu b-tímov v Senci. Ako sa vám chytalo? - Bol som prekvapený, keď som sa dozvedel, že budem chytať za béčko, ale bral som to ako realitu. Snažil som sa podať čo najlepší výkon a treba povedať, že celý tím zahral výborne a až na pár dotykov s loptou som veľa práce ani nemal. Francúzi nehrali nič extra, ale to je už ich problém. Výsledok rozhodne ide do sveta a po čase sa nikto nebude pýtať, ako hrali Francúzi. Vyhrali sme zaslúžene. - V nominácii na kvalifikáciu absentuje vaše meno. Je to pre vás sklamanie? - Beriem to ako realitu. Prednosť dostala iná dvojica brankárov. Určite budem chalanom držať palce, aby uhrali priaznivé výsledky a udržali nás v hre o postup. - Prelaďme na inú tému. Čo hovoríte na príchod Rolanda Števka, ďalšieho odchovanca Levíc? - Rolo je iste kvalitný futbalista. V minulosti mal s klubom určité rozpory, ale ja som presvedčený, že keď sa dostane do formy, bude prínosom. Potrebuje hlavne získať hernú prax, potrénovať a potom mu to iste pôjde. - Ružomberok sa dvíha. Čomu pripísať zlepšenú výkonnosť? - Ja si myslím, že vo všetkých zápasoch sme hrali dobre a boli sme lepší, snáď s výnimkou zápasu v Žiline. Hrali sme dobre, ale nebodovali. Teraz prišli aj body a zákonite sa posúvame v nabitej tabuľke vyššie. - Náročný bol zrejme aj posledný zápas s Košicami. Ako ho videl gólman „Ruže“? - Aj toto bol jeden zo zápasov, kedy sme hrali svoju nátlakovú hru. Doma vieme vyvinúť na súpera tlak. Ani po vylúčení nášho hráča sme sa nepoložili a nakoniec sme aj so šťastím vyhrali. Boli to cenné 3 body. Najbližšie nás čaká Nitra a to bude veľmi ťažký zápas a skúška pre nás. ĽUBOŠ RÁC

Inzercia - Tlačové správy

  1. Rady nad zlato: Naučte sa pripraviť dezerty ako z cukrárne
  2. Blíži sa leto a s ním aj zvýšené utrácanie peňazí našimi deťmi
  3. Crème de la crème po slovensky
  4. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  5. Dream job pre programátorov: Silicon Valley na Slovensku
  6. Po Slovensku na motorke
  7. Jablone prinesú ovocie v podobe komfortného bývania
  8. Stačí mi elektromobil? Pozreli sme sa, ako je to s dojazdom
  9. Viete, čo jete, keď si kupujete pečivo dopečené v predajni?
  10. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi
  1. Driverama má strategické partnerstvo s nemeckým Stop + Go
  2. Správna strava po tréningu: Siahnite po 100 % smoothie a šťavách
  3. Zázračná škola so zelenou strechou
  4. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  5. Crème de la crème po slovensky
  6. Rady nad zlato: Naučte sa pripraviť dezerty ako z cukrárne
  7. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový?
  8. Blíži sa leto a s ním aj zvýšené utrácanie peňazí našimi deťmi
  9. 100% ovocné šťavy pod lupou – Prečo sa ich oplatí konzumovať?
  10. Dream job pre programátorov: Silicon Valley na Slovensku
  1. Viete, čo jete, keď si kupujete pečivo dopečené v predajni? 27 069
  2. Desať hotelov v destináciách, ktoré sú toto leto favoritmi 13 619
  3. Stačí mi elektromobil? Pozreli sme sa, ako je to s dojazdom 11 592
  4. Málokto im verí. Prekvapia Slováci na futbalovom EURO 2020? 11 575
  5. Sme vodná veľmoc a napriek tomu vody dovážame 8 862
  6. Ako sa z nenásytných Bödörovcov stal symbol oligarchie 6 719
  7. Je lepšie zobrať si rozkladateľný obal alebo vytriediť plastový? 6 233
  8. Po Slovensku na motorke 5 753
  9. Developer Slnečníc postaví bývanie pri lese. S bazénom aj fitkom 5 238
  10. P. Lednický: Koronavírus tu už zostane, musíme si na to zvyknúť 5 039
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Žiar - aktuálne správy

Diskusiu sledujte naživo vo štvrtok o 14. hodine.


15. jún

Životná púť voňavej hviezdy, kávy Emília, začala v roku 1935 v talianskom prístavnom meste Terst, keď kávičkárski gurmáni v laboratóriách namiešali kávovú zmes z vyše 6 rôznych káv druhu Arabica.


16. jún
Ilustračné foto.

Na komentovanú prehliadku inovovanej expozície Baníctvo na Slovensku, pozýva verejnosť vo štvrtok o 10. hodine Slovenské banské múzeum v Banskej Štiavnici.


TASR 11 h
Ján Mucha v relácii MY športujeme.

Pozrite si exkluzívny rozhovor v relácii MY športujeme.


12 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Medvede sa v minulosti v našom regióne nevyskytovali.


16. jún

K príčine smrti sa vyjadria, až keď budú k dispozícii laboratórne výsledky. Predbežne to s očkovaním nesúvislo.


15. jún

Ľudia nemajú šancu na voľný prístup k vodnej ploche.


12 h

Nečakaná správa o skone Júliusa Kohúta zasiahla mnohých.


4 h

Už ste čítali?